Liga Campionilor

Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la Sparta Praga » În ce condiții se poate realiza transferul

FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 July 2016

Sparta Praga și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă din turul III al preliminariilor UEFA Champions League.

După meci, Gigi Becali a declarat că i-a plăcut de Tiemoko Konate, mijlocașul Spartei. Patronul Stelei a spus că ar fi dispus să facă o ofertă pentru jucător, dacă formația roș-albastră îi elimină pe cehi.

"Mi-a plăcut de Konate. Dacă o scoatem pe Sparta, poate îl transfer. El este un jucător foarte bun. Să vedem dacă trecem de ei. Dacă se califică ei, o să cumpere cehii de la noi.

Noi mai avem nevoie de doi jucători de atac și de un fundaș dreapta. Nu avem valoare în atac", a spus Becali la televiziunea sportro.

750.000 €este cota lui Konate, potrivit transfermarkt.de

Tiemoko Konate este un mijlocaș lateral de 26 de ani, care este din 2012 la clubul din Praga. Ivorianul a bifat 34 de meciuri în sezonul trecut, marcând de 3 ori și oferind două pase de gol.

Konate a fost cel mai bun jucător al Spartei în meciul cu Steaua, primind nota 8 din parte Gazetei Sporturilor. Mijlocașul i-a creat mari probleme lui Enache și a câștigat multe dueluri cu fundașul stelist.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.