Diverse

ULTIMA ORĂ Giovanni Becali a cerut azi eliberarea condiționată: "Vreau să mor în brațele familiei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iulie 2016

Ioan Becali, 64 de ani, le-a cerut azi magistraților Judecătoriei Sectorului 4 să îl elibereze condiționat.

UPDATE 13:45

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins cererea de eliberare condiţionată a lui Ioan Becali.

Știrea inițială:

Fostul impresar a susținut în fața judecătorilor că este bolnav și că nu vrea să moară în pușcărie. 

"Nu vreau să mor în penitenciar! Vreau să mor în brațele familiei! Procurorii sunt «Gică-contra». Au repetat același lucru la toate cererile mele. M-am comportat atât de bine, iar cei din comisie au văzut acest lucru. Eu am încredere în judecători", a spus Becali, potrivit Hotnews.

"Ioan Becali a fost internat de mai multe ori într-un spital public. Are multe probleme de sănătate și are nevoie de îngrijiri medicale.

A avut parte de 14 recompense, dintre care 3 permisii, suplimentarea dreptului la pachet și vizite. În timpul permisiilor a dovedit că respectă comunitatea. În luna martie, a avut o permisie de 5 zile" avocatul lui Ioan Becali

Instanța a rămas în pronunțare în cazul cererii de eliberare condiționată. Penitenciarul Jilava i-a dat aviz favorabil lui Becali, pentru eliberare condiționată, după ce a executat o treime din pedeapsa de 6 ani și 4 luni primită în "Dosarul Transferurilor" în martie 2014.Becali are peste 60 de ani și trebuie să facă doar jumătate din pedeapsă, conform legii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.