Liga 1

Conducerea lui Dinamo a luat o decizie în privința ofertei pentru Gnohere » Mesajul transmis de Dănciulescu

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iulie 2016

Ionel Dănciulescu a declarat că Dinamo nu ia în calcul oferta venită din Golf pentru Gnohere și spune că oficialii "câinilor" au demarat deja negocierile pentru prelungirea contractului cu jucătorul.

"Să terminăm cu discuţiile astea legate de «Bizon». Este un fotbalist indispensabil pentru noi, un jucător pe care noi ne bazăm foarte mult. De altfel, noi am şi iniţiat discuţiile cu el pentru prelungirea contractului care expiră vara viitoare. Sper ca în cel mai scurt timp să ajungem la o înţelegere, pentru că este un fotbalist valoros.

În plus, i se pare cuiva că un jucător ca Gnohere poate fi luat cu împrumut? Ce să vezi la el mai mult decât o faci la meciurile lui Dinamo? Dacă vezi că are valoare, faci o ofertă consistentă, nu?", a spus directorul sportiv al dinamoviștilor la Digi Sport.

Dinamo a primit o ofertă pentru atacantul francez în vârstă de 28 de ani din partea celor de la Al Fujairah, din Emiratele Arabe Unite. Clubul arab vrea să îl împrumute pe "Bizon" și a oferit 200.000 de euro clubului din Ștefan cel Mare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.