Liga Campionilor

Reghe a dezmințit varianta prezentată inițial de Steaua, că Bourceanu ar fi rămas în afara lotului din cauza unui transfer iminent: "Joacă în play-off"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Thursday 28th of July 2016 12:00

Steliștii au uitat să-l treacă pe Bourceanu pe lista de Champions League și mijlocașul a făcut degeaba deplasarea la Praga.

Gazeta a dezvăluit încurcătura în ediția de miercuri. Roș-albaștrii au căutat să salveze aparențele cu discursul de după jocul din Cehia.

Bourceanu ar fi avut o ofertă și de aceea nu ar mai fi fost trecut pe listă, știindu-se că va pleca oricum. O explicație neclară, în condițiile în care în lot au apărut Varela, plecat între timp la PAOK Salonic, deci un jucător aflat mai aproape de un transfer decât a fost Bourceanu. Sau Lucian Filip, un mijlocaș accidentat la ligamentele genunchiului, o problemă care-l face indisponibil pentru o perioadă lungă.

Reghecampf a admis până la urmă că Alex va fi adăugat pe listă pentru faza următoare a cupelor europene, când Steaua va avea dreptul să înscrie un lot nou: "Va juca din play-off. L-am luat cu noi pentru că trebuie să se pregătească, să rămână în lot".

24 jucătoria înregistrat Steaua în lotul pentru turul al treilea preliminar al Champions League. A uitat de Bourceanu, dar a completat lotul cu copii de la echipa a doua, unii dintre ei fără vreo prezență în Liga 1

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.