Liga 1

Mutare FULGER făcută de Dinamo » "Câinii" au dat un jucător de bază în Segunda Division!

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 iulie 2016

Dinamo s-a despărțit astăzi de căpitanul Paul Anton. Mijlocașul de 25 de ani ajuns în Spania, la Getafe, echipă din a doua ligă.

Mijlocașul central a fost împrumutat de Dinamo la clubul spaniol, iar mutarea a fost anunțată de site-ul oficial al spaniolilor. Ibericii scriu că Anton este o mare promisiune a fotbalului românesc.

Din informațiile GSP.RO, este vorba de un împrumut cu opțiune de cumpărare. Dinamo primește 200.000 de euro acum, iar dacă Getafe îl va cumpăra definitiv, "câinii" vor mai încasa 700.000. Anton ar urma să aibă un salariu de 45.000 de euro lunar.

 

Paul Anton a venit gratis la Dinamo la începutul sezonului trecut, de la Pandurii, și a devenit rapid om bază, fiind numit și căpitan. În sezonul trecut, mijlocașul a bifat 23 de meciuri pentru echipa alb-roșie și a marcat 2 goluri. 

1.500.000 €este cota lui Paul Anton, potrivit transfermarkt.de 

De-a lungul anilor, trei români au mai jucat la Getafe: Gică Craioveanu, Cosmin Contra și Ciprian Marica. În sezonul 2014-2015, antrenorul madrilenilor a fost Cosmin Contra. În prezent, echipa este pregătită de Juan Esnaider.

Transferuri Dinamo vara 2016

Antrenor: Ioan Andone (nou)
Veniri: Brănescu (Omonia), M. Popescu, I. Popescu, Muțiu, Dudea, Târcoveanu (împrumuturi expirate), Busuladzici (Odense), Penedo (Saprissa), Jose Antonio Romera Navarro (FK Jablonec), Alberto Cobrea (liber), Maxi Oliva (liber), Daniel Popa (Chindia Târgoviște)
Plecări: Râmniceanu (Viitorul), Cerniauskas, Batin, Bicfalvi, Puljici, Kortzorg (contracte expirate), Anton (Getafe)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.