Tenis

Victoria cu numărul 30 » Simona Halep s-a calificat ieri în ”sferturi” la Montreal, învingând-o pe Pliskova cu 6-3, 6-3

Articol de Roxana Fleşeru  —  Friday 29th of July 2016 12:00

Românca a jucat în acest sezon 42 de meciuri. Ieri, ea a obținut victoria cu numărul 30, după ce a trecut de Karolina Pliskova. Va juca în sferturile de finală azi, iar adversară va fi Svetlana Kuznețova. Meciul se disputa de la ora României 19:30, pe Dolce și liveTEXT pe GSP.ro.

Un meci în care a jucat foarte solid, etalând un tenis de "înalt nivel", așa cum a spus Simona la final. A fost o confruntare în care ea nu a fost niciodată amenințată, una pe care a dominat-o și pe care a condus-o nu numai ca scor, dar și ca prezență în teren.

Cehoaica și românca se mai întâlniseră de patru ori înainte de a se duela pe hardul de la Montreal. Românca era la conducere cu 3-1. Încă din primele minute, Halep și-a arătat intenția de a fi agresivă pentru că altfel nu se poate să câștigi în fața înaltei jucătoare din Cehia. Pe lângă aceasta, Simona a servit foarte bine, reușind doi ași în primul game. Sub ochii multor români, Halep s-a desprins rapid la 2-0, apoi a avut și minge de 4-0, dar Pliskova a revenit și a făcut 3-1. Chiar dacă imediat Simona și-a pierdut serviciul, nu a contat pentru că în următorul game a făcut din nou break, ducând scorul la 4-2. A fost o scăpare pentru că Halep nu și-a mai cedat serviciul până la finalul partidei. Primul set s-a încheiat cu 6-3. Al doilea a avut același scor, iar meciul s-a încheiat după o oră și șapte minute cu 6-3, 6-3. "Îmi place să joc aici, sunt foarte fericită că am ajuns în sferturi de finală pentru al doilea an consecutiv", a spus Simona. Sezonul trecut, ea a ajuns până în finală, dar meciurile s-au desfășurat la Toronto.

A cincea jucătoare a lumii va juca în sferturile de finală azi, iar adversară va fi Svetlana Kuznețova. Meciul se disputa de la ora României 19:30, pe Dolce și liveTEXT pe GSP.ro.

6 sferturia jucat Simona Halep în acest an până la turneul de la Montreal, câștigând trei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.