Campionate

Pogbang de 110 milioane! Transferul la United se va oficializa cel târziu mâine

Articol de Daniel Scorpie  —  Friday 29th of July 2016 12:00

Pogba va semna pe 5 sezoane și va câștiga 20 de milioane anual cu tot cu drepturi de imagine. Juventus a reușit în câteva zile cele mai spectaculoase afacerii ale verii.

După ce l-a cumpărat cu 90 de milioane de euro pe Higuain, și-a scos cheltuiala, rămânând cu bani din cedarea lui Pogba. Man. United a supralicitat la 110 milioane, sumă acceptată de bianconeri și menită să pulverizeze recordul mutării lui Bale la Real. Tot englezii vor plăti și comisionul de 20% cerut de agentul Mino Raiola și pe care Juve a refuzat ferm să-l suporte, ultimul detaliu vinovat de amânarea înțelegerii.

Campioana Italiei face și cea mai profitabilă tranzacție din istoria fotbalului. L-a luat pe mijlocașul francez în 2012, liber de contract, tocmai din curtea "diavolilor roșii", și acum Mourinho va repara gafa lui Ferguson, care nu i-a sesizat potențialul, la un preț de tablou din perioada renascentistă.

Iar Pogba, la 23 de ani, aproape că-și va tripla la United salariul primit în Serie A, 4,5 milioane E. Pe lângă cele 13 milioane, poate lua bonusurile legate de performanțele sale pe Old Trafford.

1.000.000 €a plătit Juventus pentru Pogba lui Man. United acum 4 ani drept cotă de formare

9 trofeeare Paul în 4 ani la Juve, pentru care a dat 34 de goluri și 43 de assisturi în 178 de jocuri

22.000.000 €este comisionul pe care Man. United îl va achita impresarului Mino Raiola

"Este dezamăgitor. Sincer, nu cred că Pogba ne-a arătat măcar un pic de respect. El semnase cu Juventus cu mult timp înainte să fim avertizați"
Sir Alex Ferguson, managerul lui Man. United în 2012

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.