Liga 1

Steaua anunță transferuri importante: "Vrem să facem echipă care să câștige campionatul" » Ce condiție trebuie îndeplinită

FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 July 2016

Steaua nu a impresionat prin achizțiile făcute în această vară, dar antrenorul Laurențiu Reghecampf a anunțat că situația se poate schimba.

Conducerea formației roș-albastre este decisă să facă tranferuri importante, doar dacă Steaua va trece de Sparta Praga și va ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor. Astfel, steliștii vor avea un loc asigurat în grupele Europa League și ar avea șansa să ajungă în grupele UCL.

"Doar dacă trecem de Sparta ne dorim să facem o echipă cât mai bună, care să poată câștiga campionatul. Cred că am schimbat foarte multe. Am adus jucători care vor să câștige trofee și sunt dornici de asta.

Aveam nevoie de o schimbare. Trebuia să schimbăm puțin rândurile. Aveam foarte mulți jucători de foarte mulți ani la Steaua și era normal să facă pasul la alte echipe. Eu cred că tot ce vom face va fi pentru a câștiga trofee și ca să ne îndeplinim obiectivele. De aceea vrem să aducem jucători buni care să ne ajute", a spus Reghecampf la DigiSport. 

"Mitrea este un jucător pe care ni l-am dorit. Mă bucur că a ajuns la echipă. Sper să se rezolve cât mai repede cu actele ca să joace și să ajute echipa. A făcut un prim cantonament cu echipa lui de club (n.r. Ascoli) și speram să fie bine. Cred că avem timp să recuperăm până la următorul meci" Laurențiu Reghecampf

Becali a declarat zilele trecute că este interesat de Florin Tănase, Răzvan Marin, Constantin Budescu, William de Amorim, Filipe Teixeira și Fernando Boldrin.

Transferuri Steaua
Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: D. Popescu, Ov. Popescu (ambii de la ACS Poli), Golubovici (CSMS Iași), Vl. Achim (FC Voluntari), Aganovici (AEL Limassol), Alcenat, Ștefănescu, Chitoșcă, Enceanu, Vâlceanu, Tudorie (împrumuturi expirate FC Voluntari), Bogdan Mitrea (împrumut Ascoli)
Plecări: Papp (FC Wil), Carp (Viitorul), Bawab (Umm Salal - Qatar), Râpă, Pârvulescu, Kharja, Gebhart, Marica (contracte reziliate), Popadiuc (FC Voluntari), Chipciu (Anderlecht), Varela (PAOK Salonic)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.