Liga 1

EXCLUSIV Șumudică se ia de LPF după ce s-a aflat programul pentru următoarea etapă! "Avem 3 meciuri în 6 zile" » Cum se putea rezolva situația

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 iulie 2016

Marius Șumudică iese la atac și îi taxează pe cei de la LPF, care au programat-o pe Astra astfel încât echipa campioană va avea un program infernal. Vor urma 6 zile în care giurgiuvenii vor avea 3 meciuri, printre care și cel din Danemarca, cu FC Copenhaga. 

"Nu se mai poate, e bătaie de joc. Ne obligă să jucăm 3 meciuri în 6 zile. Duminică avem cu Pandurii pentru că Narcis nu a acceptat să amânăm, miercuri jucăm la Copenhaga, iar etapa viitoare ne-au programat sâmbătă, la 18:30, pe căldură, cu CS U Craiova.

Toate astea în condițiile în care Dinamo - CFR se joacă luni și niciuna dintre acestea nu joacă în cupele europene. Se putea face schimb, mai ales că ambele au meci în Cupa Ligii în acea săptămână, iar Astra nu.

Ce să mai înțeleg eu când suntem programați așa cum suntem? Mai îmi zice și observatorul UEFA că pot sta pe bancă, în timp ce FRF mă interzice", a zis Marius Șumudică pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.