Liga 1

GALERIE FOTO Show făcut de legendele lui Dinamo și Rapid! Meciul demonstrativ s-a terminat cu un scor spectaculos: 9-9

+18 Foto
FOTO: Victor Vrînceanu

Articol de Eduard Apostol, Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 30 iulie 2016

Suporterii lui Dinamo au renunțat pentru moment la rivalitatea cu fanii Rapidului, club aflat în faliment, și au organizat un meci amical.

update 15:00

Meciul demonstrativ dintre Dinamo și Rapid s-a terminat la egalitate, 9-9.

 

Rapid: Mihai Iosif, Caciureac, Ion Ispas, Constantinovici, Rodin Voinea, N. Grigore, Daniel Sava, Daniel Iftodi, Mihai Lupașcu
Au marcat: Sava, Iosif(dublă), Caciureac (hat-trick), Constantinovici (dublă), Lupașcu,

Dinamo: Iorga, Augustin, Dragnea, Orac, C. Munteanu, Fl. Bratu, D. Lupu, Andone, Dănciulescu, Iftodi, Fl. Petre, Movilă, Nicușor Vlad, Dan Topolinski, Iuliu Nemțeanu
Au marcat: Iftodi (dublă), Petre(dublă), Bratu(hat-trick), C. Munteanu(dublă)

 

Pe parcursul meciului, fanii au scandat numele celor de la U Cluj, Petrolul și Poli Timișoara, echipe aflate și ele în dificultate. În plus, ambele galerii au scandat împotriva rivalei Steaua.

"A fost ceva impresionant. Sunt două galerii care s-au înfrățit pentru prima dat. Având în vedere rivalitatea din trecut, nu credeam că se poate întâmpla asta. Din păcate, rivalitatea în loc să fie diseară, a fost acum, la un meci de Old Boys.

Sunt momente unice. M-am întâlnit cu foști colegi și adversari. Mi-ar plăcea îi am acum în echipă pe Lupu, Bratu și Dănciulescu.

Dacă nu se iau măsuri, dispar echipe de tradiție, care aduc emulația. Degeaba avem noi centre de excelență.Copiii vor sta pe internet și prin spitale pentru că nu vor mai face mișcare" Ioan Andone

update 14:45

După ce a început meciul în tricoul lui Dinamo, Dănuț Lupu a trecut la Rapid, fiind aplaudat de toată sala. Acum scorul este 9-8 pentru Dinamo/

UPDATE 14:00

A început meciul legendelor rapidiste și dinamoviste.

UPDATE ORA 13:00

Zeci de rapidiști au răspuns la propunerea dinamoviștilor și au venit deja la Sala Dinamo. Sunt așteptați în jur de 2.500 - 3.000 de fani. Este pentru prima dată în România când are loc un asemenea eveniment între suporterii unor echipe rivale.

După-amiază, de la ora 14:00, la sala Dinamo, se va juca o partidă-spectacol între fostele glorii ale "câinilor" şi cele ale giuleştenilor.

Suporterii roş-albilor au avut ideea acestui meci pentru a susţine cauza Rapidului. Vor evolua, printre alţii, Dănciulescu, Bratu, Mărgăritescu, Cătălin Munteanu, Augustin, Drangea,  Orac, Cheran, Fl. Petre, Ion Pârcălab, Fănel Țâră, Daniel Sava, Vasile Caciureac, N. Grigore, Florin Constantinovici, Ion Ispas și Rodin Voinea.

110 meciuriau disputat Dinamo și Rapid: 50 victorii Dinamo - 23 remize - 37 victorii Rapid

Partida va fi arbitrată de Ion Crăciunescu, iar fanii lui Dinamo au decis ca în boxe să se audă doar imnul Rapidului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.