Liga 1

Pandurii nu renunță la Nistor și cere bani pentru transfer » Ce sumă trebuie să achite Dinamo pentru mijlocaș: "Este ridicol"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 iulie 2016

Situația lui Dan Nistor este tot mai complicată. Jucătorul vrea să devină liber de contract și s-a înțeles deja cu Dinamo, dar Pandurii nu renunță și cere bani pentru a-l lăsa pe mijlocaș să plece.

Narcis Răducan, președintele celor de la Pandurii, a anunțat că gorjenii sunt dispuși să îl lase pe jucător să plece pentru 50.000 de euro.

"Am văzut în presă că e foarte dorit de Dinamo. Am văzut ce a zis și Dănciulescu, care a lăsat să se înțeleagă că înlocuitorul lui Paul Anton e Dan Nistor.

Costă foarte puțin ca să-i dăm drumul. Vrem în jur de 50.000 de euro. Suma este sub 100.000 de euro. Este o sumă ridicolă pentru un jucător cu cotă bună de piață. E totuși căpitanul echipei de pe locul 3 de anul trecut. Poate fi înregimentat de Dinamo pentru că nu e mult de plătit. Sigur, poate deveni și jucător liber dacă îi vor da comisiile dreptate, dar nu se știe când. E un litigiu pe rol.

Nistor are o clauză de 350.000 de euro în contract, dar cred că îi facem un favor, tocmai pentru că am luat în calcul faptul că e un jucător care a adus niște sume în clubul ăsta. El a făcut și performanță și am zis că e corect să îi dăm posibilitatea să plece mai ușor", a spus Răducan la DigiSport.

1.000.000 €este cota lui Dan Nistor, potrivit transfermarkt.de

Află AICI toate detaliile înțelegerile dintre Dinamo și Dan Nistor și află ce salariu va avea la formația alb-roșie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.