Liga 2

Șumudică e gata să se alăture și el noului proiect de la Rapid: "Voi face tot ce ţine de mine ca această echipă să renască"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 July 2016

Marius Șumudică e gata să pună și el umărul la înființarea unui nou Rapid, la care vor participa activ și Cristi Săpunaru și Daniel Niculae. 

"Sunt foarte deranjat de tot ceea ce s-a întâmplat. A murit o parte din mine, a murit echipa pe care o iubeam. Rapidul a însemnat şi va însemna enorm. Cu Rapid în suflet te naşti. E ca liderul care se naşte, nu se fabrică.

Nu poţi să te compari cu Copos care are hoteluri peste tot. Tu (n.r.: Valerii Moraru) vii cu trei butelii de apă şi vrei să te baţi cu Copos. Clubul era în insolvenţă şi au crescut datoriile.

Mă alătur lui Săpunaru şi Niculae dacă vor face acest lucru (n.r.: o echipă nouă). Ar trebui să punem umărul şi să facem o echipă. Nu ştiu ce se întâmplă cu birocraţia asta.

Dacă ei vor face o echipă, cu Iencsi, cu Măldărașanu, mă voi alătură lor. Voi face tot ce ţine de mine ca această echipă să renască”, a declarat Şumudică, la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.