Liga 1

VIDEO » FC Botoșani întoarce după un start slab și câștigă spectaculos în fața lui CFR Cluj » Goluri superbe reușite de moldoveni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 iulie 2016

FC Botoșani a câștigat meciul de pe teren propriu din etapa a doua cu CFR Cluj, scor 3-1, după ce ardelenii au deschis scorul în minutul 20.

Vezi meciul liveTEXT

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 3-1 (VIDEO)
Au marcat:
Matulevicius 40, Fulop 48, Mușat 80 / Jakolis 20

Trupa lui Vasile Miriuță a deschis scorul în minutul 20 prin Jakolis, care a scăpat de Plămadă și a rămas singur cu portarul, reușind să-l execute. Moldovenii au cerut henț, însă mingea a fost atinsă de Plămadă, arbitrul Adrian Comănescu fiind cel care a văzut foarte bine faza. (DETALII)

 Moldovenii au egalat cu cinci minute înainte de finalul primei părți prin Matulevicius, care a trimis cu capul din interiorul careului.

Golul doi al lui FC Botoșani a venit în minutul 48, când Fulop a executat perfect o lovitură liberă de la 16 metri. Scorul final a fost stabilit de Mușat, care a luat o acțiune personală pe partea stângă și a trimis cu piciorul stâng la colțul lung, direct la încheietura barelor.

Pentru formația lui Grozavu acesta a fost primul meci din acest sezon, după ce în prima etapă n-a jucat pentru că nu se luase o decizie în ceea ce privește soarta Rapidului.

Echipele de start:

Botoșani: Iliev - Dimitrov, Plămadă, Miron, Mușat - Bordeianu, Vașvari, Fulop - Hergheligiu, Matulevicius, Astafei
Rezerve: Albuț, Patache, Roman, Ichim, Popovici, Greu, Fulop

CFR Cluj: Marc - Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora - Petrucci, Ruiz - Jakolis, C. Lopez, Păun - Bud
Rezerve: Mincă, Peteleu, Nouvier, Vereș, Negruț, Bruno, Horj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.