Liga 1

VIDEO+FOTO Dinamo merge perfect în Liga 1! "Câinii" s-au impus și în etapa a doua, cu ACS Poli, dar de data asta Rotariu a fost MVP

+19 Foto
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 July 2016

Dinamo a câștigat meciul din etapa a doua cu ACS Poli Timișoara, scor 2-1, după "dubla" lui Rotariu și reușita de onoare a lui Scutaru.

Vezi meciul liveTEXT

DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 2-1 (VIDEO)
Au marcat:
Rotariu 28, 37 / Scutaru 48

Dinamoviștii au deschis scorul în minutul 27 prin lovitura de cap a lui Rotariu, fotbalistul primind o centrare de pe stânga de la Palici. Același Rotariu a majorat diferența în minutul 38, când Gnohere i-a pasat tânărului jucător, iar acesta a reluat din prima din mijlocul careului.

Imediat după pauză timișorenii au redus din handicap după ce Scutaru a pus bine latul la un șut al lui Elek din 9 metri.

Dinamo e lider după două etape cu maximum de puncte și un golaveraj de 6-2. De partea cealaltă, ACS Poli Timișoara e într-o postură extrem de grea, fiind ultima în clasament după un singur meci cu -14 puncte. Trupa lui Ionuț Popa a primit această penalizare înaintea sezonului din cauza problemelor financiare.

Echipele de start:

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja (cpt), St. Filip – I. Șerban, Busuladzici, Palici – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr.
Rezerve: Cobrea – Hanca, P. Petre, Vl. Olteanu, Dudea, A. Marc, Tîrcoveanu.
Antrenor: Ioan Andone

ACS Poli Timișoara: C. Straton – Șeroni, Cînu, Scutaru, G. Neagu – M. Croitoru (cpt), Artean, I. Roșu, Vădrariu – Bărbuț, Elek.
Rezerve: Curileac – Fridrich, Popovici, Mailat, Cârstocea, Sorescu, Bîrnoi.
Antrenor: Ionuț Popa

Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca)
Asistent 1: Gero Szabo (Cluj-Napoca)
Asistent 2: Mihai Marius Marica (Bistrița)
Rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observator LPF: Paul Mincu (București)
Observator CCA: Corneliu Fecioru (București)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.