Stranieri

VIDEO Zero eficiență » Zenitul lui Lucescu a dominat meciul cu Lokomotiv, 0-0, însă a ratat mult și nu s-a ales decât cu un punct

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday 31st of July 2016 12:00

N-a fost loc de victorie pentru Mircea Lucescu la întâiul meci în campionatul Rusiei la Zenit, care s-a lovit de rezistența lui Lokomotiv (0-0).

Ineficiența câștigătoarei Supercupei a făcut ca ocaziile create să nu se transforme ieri în gol, deși "albaștrii" au controlat jocul la absolut toate capitolele.

Click aici pentru VIDEO!

Show-ul pirotehnic făcut de fani în deschidere, când s-a cântat imnul național, nu a putut fi egalat de trupa din St. Petersburg. Care a avut posesia, a deschis acțiunile în benzi, de unde Smolnikov și Criscito au centrat periculos. A suferit însă teribil la finalizare: Kokorin, voleu de la 11 metri, pe lângă țintă, și Șatov, cap aproape de bară din poziție ideală, într-o primă parte afectată de ploaie.
A ieșit și soarele după pauza în care Hulk s-a întors să-și ia la revedere de la fani. Dar Zenit și-a întunecat presiunea prin alte ratări. Și după ce Luce a apelat la Witsel, Jirkov și Djordjevici, a fost asediu, doar că nimeni nu l-a bătut pe Lodigin. Nu-i ușor să înlocuiești golgeterul plecat în China!

60%a fost ieri posesia echipei lui Lucescu, care a fost superioară și la șuturi, 10-2 la poartă (2-1 cadrate)

19 dueluridintre cele 43 disputate între Zenit și Lokomotiv în campionat s-au terminat la egalitate

"Un film plictisitor a fost startul campionatului. Un meci care a semănat cu duelul din ultima etapă a celui trecut. Golurile și fotbalul strălucitor au fost lăsate pe mai târziu"
Soviețki Sport, cotidian rus

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.