Liga Campionilor

EXCLUSIV Steaua sparge piața TV! Preț extrem de piperat cerut televiziunilor pentru returul cu Sparta: "Dacă nu primim banii doriți , meciul nu se dă la TV"

FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 iulie 2016

Steaua și Sparta Praga se vor duela miercuri, de la ora 20:45, în meciul retur al turului III al preliminariilor Ligii Champions League.

Cu trei zile rămase până la disputarea meciului, nu se știe dacă partida va fi televizată. Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă informații de culise de la negocierile purtate de conducerea Stelei cu televiziunile.

Imediat după jocul de la Praga, Steaua a informat că nu va ceda drepturile TV pentru manşa decisivă dacă nu va primi 120.000 de euro! Adică 100.000 de euro banii Stelei, la care se adaugă TVA-ul.
Becali nu acceptă nicio negociere.

Este o sumă extrem de mare pentru acest nivel al competiţiei, însă Gigi Becali le-a transmis oamenilor din club că nu e dispus să coboare sub acest prag.

"100.000 de euro plus TVA sau dacă nu, nu se va vedea meciul la TV" Gigi Becali, către 

MM: "Meciul nu va fi televizat"

Inclusiv Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a anunţat că partida nu va putea fi văzută în alt mod decât din tribunele de pe Arena Naţională. "Doar 12.000 de bilete rezervate online până acum. Surprinzător, dacă ținem cont că șansele de calificare sunt palpabile, că ora e decentă și că meciul NU VA FI TELEVIZAT (nici măcar transmis live pe internet)", a scris MM pe o reţea de socializare.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află ce televiziuni s-au arătat interesate de cumpărarea meciului, ce oferte au făcut și care este suma cu care se cumpără de regulă un astfel de meci.

Tot azi exclusiv print: 

» EXCLUSIV Astra i-a găsit înlocuitor lui Șumudică! Reacția spumoasă a antrenorului campioanei la aflarea veștii

» Burleanu a driblat Comitetul Executiv: emisiunea-reclamă de la TVR a fost făcută pe "blat"!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.