Campionate

Situația incredibilă în care a ajuns unul dintre cei mai renumiți atacanți ai lumii de după anii 2000 » "Acum face parte dintr-o bandă care se ocupă cu traficul de droguri!"

Foto: Marca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 July 2016

Adriano, fostul atacant de clasă al lui Inter Milano, a ajuns într-o situație incredibilă din cauza vieții extrasportive.

Brazilianul de 34 de ani ar fi acum e sărac lipit. Mai mult, fostul fotbalist a încercat să facă tot posibilul pentru a-și mai prelungi cariera de jucător, însă n-a putut face față nici la liga a patra din SUA, anunță Marca.

Din cauza problemelor financiare Adriano s-a reîntors acasă în Brazilia, iar acum trăiește într-o favelă din Rio de Janeiro.

Adriano a jucat nu mai puțin de 141 de meciuri pentru Inter în perioada 2003-2008 timp în care a marcat 66 de goluri și a făcut un cuplu de senzație cu Mutu în atacul Parmei. 

Conform Daily Star, Adriano ar fi devenit și membru al uneia dintre cele mai periculoase grupări din Brazilia, care controlează traficul de droguri. Imaginile cu el ținând o armă în mână au alimentat zvonurile. 


Foto: Especial

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.