Liga 1

Își pregătește Șumudică plecarea? Antrenorul s-a luat de toată lumea de la Astra: "Suntem penibili!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 iulie 2016

Marius Șumudică, antrenorul suspendat al Astrei, a avut o intervenție telefonică la Dolcesport în care a ieșit la atac.  Gazeta de azi a dezvăluit că șefii Astrei se gândesc să-l pună pe Edi Iordănescu antrenor. 

În primă fază și-a certat jucătorii pentru evoluția din meciul de azi cu Pandurii, scor 0-0, unde Daniel Niculae, De Amorim și Boldrin au ratat ocazii pe bandă rulantă.

"Suntem penibili! Nu se poate să ajungi în fața porții și să tratezi într-un asemenea mod faza. Arătăm rău! E o problemă mare atâta vreme cât eu nu sunt pe bancă. Nu avem agresivitate! Nu suntem proaspeți! Nu avem absolut nimic. La meciul cu Dinamo am intrat pe vârfuri în teren pentru că sezonul trecut i-am bătut peste tot. Acum am venit la Pandurii, am avut 4 ocazii și n-am fost în stare să marcăm", a spus Marius Șumudică.

Apoi criticile s-au îndreptat către patronul echipei, care nu i-a transferat în această vară un atacant, deși se știa de accidentarea suferită de Denis Alibec. Ioan Niculae a fost tras la răspundere și pentru faptul că nu a oferit condițiile necesare ca echipa Astrei să se deplaseze la Copenhaga cu un charter.

"Ne lipsește un atacant, ne lipsește Alibec! Eu când am spus anul trecut că Alibec ne-a luat campionatul în proporție de 50% lumea spunea că sunt nebun. Echipa își va reveni, sunt sigur de asta. FC Copenhaga are calitate, are condiții foarte bune. 

Noi acum ajungem la ora 2 noaptea la hotelul din București. La 6 ne trezim să ne ducem la aeroport și după vrem să ne calificăm în Ligă... Nu ne-am permis să luăm un charter, e tare greu să ne luăm charter. Nu avem condițiile necesare. Ne întoarcem a doua zi din Copenhaga și sâmbătă avem meci", a adăugat Șumudică.

"Cred că ne mai trebuie un nou Vrăbioru (n.r. Ștefan Vrăbioru, jucătorul Astrei Ploiești, a decedat în 1999 după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Rapid) ca echipele să joace la ore mai accesibile. Nu e normal așa ceva. Cu Craiova sunt programat la 48 de ore după meciul cu FC Copenhaga" Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.