Liga 1

VIDEO Ziua senină a minții » CS U Craiova a doborât-o pe ASA, 2-1, scorul fiind blând cu ardelenii

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday 2nd of August 2016 12:00

Craiova a avut un joc senin ieri după-amiază în Bănie. A trecut de stadiul "nopții minţii", așa cum a caracterizat Gigi Mulțescu finalul eșecului cu Pandurii din etapa inaugurală.

Oltenii au controlat meciul, pe alocuri autoritar, o singură dată au fost surprinși de execuția fină a lui Zicu, în startul reprizei secunde. Oricâte apostrofări a înghițit machedonul în ultimele sezoane, rămâne un decar adevărat atunci când vrea. Și când poate.

Click aici pentru VIDEO!

Rambe (6) a deschis fotbalul spectaculos al alb-albaștrilor, însă, din superpoziție, cu o apărare lamentabilă a Mureșului, a trimis doar în bară. La capătul unei faze pornite din banda dreaptă, Popov a pasat către Rambe, iar Nuno Rocha (33) a finalizat, logic, din doi metri cu poarta goală.

Ivan a trecut și el pe lângă gol. Nuno Rocha a vrut să fie și mai spectaculos, n-a vrut mingea. Până și Kay a fost aproape de gol. Ivan a irosit o ocazie și mai mare. A venit golul lui Zicu, însă oltenii n-au căzut în întuneric. Mulțescu a avut inspirație: l-a introdus pe Măzărache, iar atacantul a venit cu răsplata, în minutul 66. A înscris după o fază-școală și-a stabilit scorul final.

Chiar ar mai fi putut marca încă un gol. N-a făcut-o, dar nici Mureșul n-a mișcat încât să strice ziua oltenilor.

9 străinia avut Craiova pe teren ieri, cei mai mulți din istoria grupării și cei mai mulți folosiți de către o formație în această ediție

3 fotbaliștidin Insulele Capului Verde, Kay, Nuno Rocha și Rambe, au avut ieri "juveții" printre titulari, mai mulți decât oltenii get-beget, Vătăjelu și Bancu

"A fost un spectacol agreabil, cred că am avut posesie 80 la sută. A fost ca un antrenament cu public. Jucătorii mai și ratează, e o lipsă de concentrare, dar nu vreau să zic mai multe că am învins"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"L-am întâmpinat în turcește pe Daum. Avem o relație de respect, ne cunoșteam de când amândoi antrenam în Turcia. Mi-a urat succes și a evidențiat că echipa are un spirit ofensiv"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"Cred că s-a văzut clar diferența dintre cele două echipe. Sper să continuu cu goluri multe pentru Știința"
Simon Măzărache, atacant CSU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.