Liga 1

EXCLUSIV FOTO Cum arată piciorul lui Grădinaru după intrarea lui Al. Coman » Oficialii Chiajnei acuză arbitrajul: "Ne simțim vânați! Așteptăm meciul în care arbitrul va bate penalty-ul"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Victor Vrînceanu  —  marţi, 02 august 2016

FC Voluntari a câștigat derby-ul Ilfovului, 4-0 cu Chiajna, la capătul unui meci spectaculos.

La finalul meciului, oficialii celor de la Chiajna acuză arbitrajul lui Adrian Cojocaru. Aceștia reclamă o intrare dură al lui Alexandru Coman asupra lui Răzvan Grădinaru și spun că golul de 0-1, marcat de Novac, a fost din ofsaid.

"Coman l-a călcat pe Grădinaru pe tibie. S-a văzut pe TV că arbitrul a ezitat să ia o decizie. El a fluierat și am crezut că este fault pentru noi, dar i-a dat al doilea galben lui Grădinaru. Se pare că a fost la semnalizarea arbitrului de rezervă. Imediat după aceea a urmat golul de 0-1, marcat din poziție clară de ofsaid.

Ne simțim vânați. Este al treilea meci de la începerea sezonului în care greșelile de arbitraj au avut rol hotărâtor în stabilirea rezultatului. Nu avem nevoie de scuze, ci să ni se dea ce este al nostru.

Așteptăm cu interes și îngrijorare meciul în care centralul fluieră penalty și tot el se va afla la punctul cu var, în fața lui Bălgrădean", a spus Florin Petrescu, directorul de comunicare al Chiajnei.

Foto: piciorul lui Răzvan Grădinaru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.