Liga 1

Dinamo a negociat cu ei, dar au ajuns la Steaua » Ce fotbaliști din lotul lui Reghe puteau juca acum la formația alb-roșie

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 august 2016

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, a dezvăluit că mai mulți jucători care sunt acum la Steaua puteau ajunge la formația alb-roșie.

Vlad Achim, 27 de ani, Alex Tudorie, 20 de ani, Jughurta Hamroun, 27 de ani, și Aganovici, 28 de ani, s-au înțeles cu Dinamo, dar până la urmă au ajuns la marea rivală.

"Eu consider că urmărirea jucătorilor trebuie să fie continuă, la fel ca și selecția.

Achim era jucător liber de contract și era totul pus la punct. Putea fi jucătorul lui Dinamo, dar un antrenor, «Strâmbul», nu l-a vrut.  Dacă Rednic a spus că nu-l vrea pe Achim, și n-am insistat, mai ales că nu eram eu finanțatorul. Dar vă spun că Achim este unul dintre cei mai buni pasatori din România.

Achim nu este singurul jucător care a ajuns la Steaua și pe care Dinamo l-a dorit. Au mai fost și Hamroun și Tudorie, după ce Oțelul a retrogradat. Ei își dăduseră acordul să joace la noi, dar au ajuns la Steaua.

Și Aganovici a fost pe lista noastră. El era de acord cu mutarea, dar dacă nu am avut putere de decizie transferurile au căzut", a spus Anghelache la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.