Liga 2

Propunere interesantă odată cu reapariția Rapidului! Cum poate fi Liga a 4-a peste primul eșalon: "Am propus acest lucru. Vor fi spectatori cel puțin ca la Liga 1"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 August 2016

Dinu Gheorghe, fostul președinte al Rapidului, a lăudat inițiativa lui Horia Manoliu de a înscrie AFC Rapid în Liga a 4-a din București și propune ca Federația să înființeze un al patrulea eșalon național cu toate echipele de tradiție de care s-a ales praful.

"Am vorbit cu Horia Manoliu. I-am zis felicitări și să aibă grijă de cine se înconjoară. Vor fi foarte mulți amatori care vor veni să arate că sunt rapidiști. Echipa înscrisă acum de Rapid a fost înființată de George Copos și a fost preluată de Manoliu. Important că Rapidul rămâne în fotbal.

Societatea actuală poate rămâne doar dacă-și achită datoriile până pe 28 septembrie. FC Rapid SA va fi repusă în drepturi dacă se vor plăti datoriile și la anul va juca în Liga a 2-a.

Am propus ca Federația să inventeze o Liga a 4-a cu Rapid, Sportul, Progresul, Petrolul și mai sunt echipe. Dacă se va întâmpla acest lucru vor fi spectatori cel puțin ca la prima ligă. Să se plătească și drepturi de televizare. Ar fi ceva", a declarat Dinu Gheorghe la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.