Liga Campionilor

Steaua nu se teme de penalty-uri » Chiar dacă acum 2 ani a avut parte de un coşmar, cu Ludogoreţ, palmaresul european al roş-albaştrilor la loviturile de departajare e impresionant

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Wednesday 3rd of August 2016 12:00

Conform bookmerilor, cel mai probabil rezultat diseară, pe Arena Naţională, e 1-1, scor la care ar fi nevoie măcar de prelungiri pentru a se afla echipa care va merge în play-off-ul Champions League.

Steaua e pregătită chiar şi pentru mai mult. "Astăzi am exersat şi executarea loviturilor de la 11 metri. E un scenariu posibil pentru acest retur şi atunci orice detaliu nu trebuie lăsat la voia întâmplării", a dezvăluit Reghecampf ieri.

Chiar dacă ultima dată când s-a aflat în faţa acestei situaţii la un meci european a ieşit extrem de rău pentru trupa din Ghencea, palmaresul all-time îi conferă Stelei o aură aproape de invincibilitate. Coşmarul cu Ludogoreţ a fost unul cu totul şi cu totul special, cu Moţi intrând în poartă şi cu un deznodământ care apare probabil o dată la 1.000 de ani. În rest, Steaua a fost victorioasă pe linie atunci când s-a ajuns la loviturile de departajare.

În plus, două au fost cazurile în care a fost nevoie de serii de 11 metri pe teren propriu. Şi, de fiecare dată, rezultatul a fost favorabil, chiar dacă s-au întâlnit nume mari de pe continent: Valencia şi Ajax au fost eliminate în 2005 şi 2013.

"Nu vă pot dezvălui pe cine voi pune să bată penalty-urile", a spus ieri Reghe. Ultimul 11 metri l-a executat Hamroun, "scăriţă" în finala Cupei Ligii cu Chiajna, iar pe finalul sezonului trecut responsabil cu aceste momente fixe a fost Nicuşor Stanciu. Cel mai probabil, în cazul în care se va ajunge la loviturile de departajare, cei 5 care vor ajunge la punctul cu var vor fi: Hamroun, Stanciu, Aganovici, Adi Popa, Golubovici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.