Liga Campionilor

Suporter de lux pentru Steaua: “Echipa asta impune respect oricui!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 August 2016

Unul dintre cei mai iubiți străini din istoria Stelei, Vasili Hamutovski, este în vacanță în România, iar diseară va asista pe Arena Națională la confruntarea Steaua – Sparta Praga (20:45, GSP.ro și PRoTV).

“Mă întorc mereu cu plăcere în România, am aici mulți prieteni. Amintirile frumoase nu se șterg cu anii, ele rămân pentru totdeauna, ca și performanțele. Inima mea e în continuare alături de Steaua și de Petrolul, de fanii minunați care m-au iubit și m-au încurajat aici în atâtea meciuri frumoase”, a spus Hamutovski pentru GSP.ro

Diseară voi merge la meci, să-mi încurajez din tribune fosta echipă. Cred și sper că Steaua se va califica, este un nume care impune respect oricărui adversar Vasili Hamutovski

Hamutovski, acum în vârstă de 38 de ani, este antrenor de portari la o echipă nou-promovată din Belarus, după ce în sezonul precedent a fost vicecampion cu Dinamo Minsk din dubla postură de jucător și antrenor.

“Poate cândva mă voi întoarce în România ca antrenor, nu se știe niciodată”, a adăugat fostul portar al naționalei Belarusului, care a câștigat două titluri cu Steaua în perioada 2003 – 2005 și o Cupă cu Petrolul (2012-2013).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.