Liga Campionilor

VIDEO+FOTO » Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor! Stanciu a marcat două bijuterii de goluri și îi duce pe roș-albaștri mai aproape de grupe!

+26 Foto
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2016

Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a eliminat-o pe Sparta Praga în manșa secundă a turului trei preliminar, scor 2-0 (3-1 la general). Astfel, Steaua are asigurată calificarea în grupele Europa League în cazul în care va fi eliminată în play-off-ul Ligii.

STEAUA - SPARTA PRAGA 2-0 (VIDEO) / TEXT
A marcat: Stanciu 31, 62
*Stanciu a ajuns la 8 goluri în Europa, 7 pentru Steaua și 1 pentru Vaslui. Steaua nu a pierdut niciodată când Stanciu a marcat!

Roș-albaștrii au început excelent meciul și în minutul 11 Stanciu și-a trecut pentru prima dată în cont o mare ocazie de gol, după un șut de la 20 de metri pe centrul porții.

Șase minute mai târziu, Hamroun a scăpat singur spre poarta lui Bicik, a intrat în careu, dar a șutat într-un adversar. Tot algerianul a recuperat balonul și l-a trimis în careu, însă fundașii Spartei au îndepărtat pericolul.

37.127 de spectatori
au văzut meciul LIVE de pe stadion

Steaua a deschis scorul în minutul 31 după un gol magnific marcat de Stanciu. Mijlocașul pe care Becali cere zeci de milioane de euro a prins un șut din prima de la 25 de metri.

Stanciu a mai fost o dată periculos înaintea pauzei. Decarul a executat o lovitură liberă din lateralul careului, mingea a ajuns la Hamroun, dar acesta a trimis inexplicabil peste poartă din 8 metri.

Cehii au rămas în 10 oameni în minutul 50, când Brabec a văzut al doilea cartonaș galben după un fault dur la Golubovici.

Stanciu a făcut ”dubla” după o oră de joc, când a primit o pasă la 20 de metri de poartă și a trimis din prima la colțul lung.

 

Echipele de start

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Pintilii (cpt), Achim - Popa, Stanciu, Hamroun - Golubovici
Rezerve: Cojocaru - Simion, Tudorie, Sulley Muniru, Vîlceanu, Aganovici, D. Popescu

Sparta: Bicik - Barbec, Costa, Kadlek - Vacha - Zahustel, Frydek, Dockal, Konate - Sural, Lafata
Rezerve: Koubek, Mazuch, Fatai, Marecek, Cermak, Pulkrab, Julis

UPDATE 20:30

Încă 15 minute până la startul partidei!

update 20:00

Sparta Praga e însoțită la București de 10-15 suporteri, aceeași cifră este și în dreptul jurnaliștilor cehi veniți în speranța că echipa lor se va califica.

UPDATE 19:20

Vicecampioana României a ajuns la Arena Națională!

În tur, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1, după golurile lui Sural și Stanciu. Echipa care se va califica astăzi va merge în play-off-ul Ligii Campionilor, iar cealaltă va disputa play-off-ul Europa League.

Tabloul complet în cazul în care Steaua merge mai departe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.