Liga Campionilor

Șumudică a vorbit înainte de meciul cu FC Copenhaga: "UEFA a fost înștiințată că sunt suspendat! Va sta cineva lângă mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2016

După 1-1 în tur, FC Copenhaga și Astra se vor duela azi în manșa retur a turului III al Ligii Campionilor. Meciul va începe la ora 20:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. .

Cu două ore înainte de meci, Marius Șumudică a vorbit despre partidă și despre situația sa, antrenorul anunțând că UEFA a primit înștiințarea că este suspendat.

"UEFA m-a înștiințat că sunt suspendat. A venit un mail la observator și scrie că sunt suspendat. Va sta cineva lângă mine și nu am voie să vorbesc la telefon, să dau indicații și să dau mesaje pe telefon. La 15 minute după meci am voie să mă duc la conferința de presă.

La echipă este o atmosferă bună. Am venit să jucăm un fotbal bun. Nu avem nimic de pierdut. Trebuie să marcăm și vom juca pentru a marca. Doar așa puteam să ne calificăm. Formează o echipă puternică și au luat doar un gol în ultimele meciuri, cel pe care l-am marcat noi. Suntem pregătiți pentru acest meci", a spus Șumudică la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.