Liga Campionilor

Becali e pregătit să aducă trei jucători dacă Steaua trece de Sparta: "Toți banii vor fi investiți în fotbaliști"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 august 2016

Viorel Păunescu, președintele de onoare al Stelei, susține că Gigi Becali va transfera trei jucători importanți dacă roș-albaștrii vor trece de Sparta Praga în această seară.

"Soarta Stelei ține și de meciul de azi. Dacă mergem mai departe, putem intra în grupe, iar banii care vor veni știu că vor ajunge în investiții. Știu că Gigi vrea să bage toți banii în jucători.

E un moment de răscruce în fotbalul românesc. La Steaua s-au investit bani. Dacă Steaua nu se califică este posibil ca investițiile să fie făcute mai precaut și echipa să caute mai mult jucători tineri. Budescu e un jucător foarte bun, a avut momente importante la Astra și la echipa națională. Dacă Steaua se califică, Gigi va aduce trei jucători", a declarat Viorel Păunescu la Digisport.

"MApN și Steaua vor ajunge față-n față și probabil se vor rezolva problemele. Eu sunt convins că treaba se va rezolva în favoarea acestei echipe"
Viorel Păunescu

Steaua va juca împotriva Spartei Praga în manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor astăzi, de la ora 20:45. Meciul se va desfășura pe Arena Națională și va fi în direct la Pro tv și liveTEXT pe GSP.ro. În tur scorul a fost 1-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.