Liga Campionilor

KOpenhaga » Astra a pierdut fără luptă în Danemarca și va juca doar în play-off-ul Europa League

Articol de Răzvan Luţac  —  Thursday 4th of August 2016 12:00

Cu primul șut periculos trimis de Astra abia la 0-3, în minutul 47, eliminarea ei din Ligă este firească și meritată. Fără vârf, fără vlagă și fără antrenor, giurgiuvenii au încasat toate cele trei goluri în prima repriză.

Aseară, în Danemarca, putredă a fost apărarea lui Şumudică. Sau a lui Cristian Petre. Cine mai ştie? Primul a trădat Stan, un fotbalist care, în sezonul trecut, n-a bifat decât 6 meciuri ca integralist!
A pierdut logic un duel aerian cu Cornelius, care a făcut 1-0 repede (13). Apoi, cu Săpunaru nepregătit, Geraldo și Fabricio aerieni, Santander (34) și din nou Cornelius (45Ă2) l-au învins pe Lung.

A scos degeaba

Atenție, la faza de 2-0, omul de la care a pornit golul, Falk, a înaintat de la mijlocul terenului până aproape de linia de 16 metri. Fără să fie atacat! Lung junior, pus în situația tricoului alb purtat la zidărit, a mai scos câteva mingi grele, însă degeaba.

Pe final, când jocul cerea cu disperare fluierul final, băieții în roșu au mai tras câteva șuturi la poarta danezilor. Însă, fără Alibec, omul care a dus titlul acolo unde nu ajunsese niciodată, în sudul țării, şuturile s-au pierdut, ca un meteorit deteriorat, în atmosfera din fața porții lui Olsen.

Astra mai are o șansă. Play-off-ul Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.