Liga Campionilor

Șumudică a găsit 3 motive pentru criza Astrei » De ce a pierdut cu FC Copenhaga și ce spune despre plecarea de la echipă

FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 august 2016

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre eliminarea giurgivenilor din turul III al Champions League și despre problemele care există la club.

"Până la meciul cu CFR Cluj am jucat foarte bine și am avut consistență. Cu o zi înainte de meciul cu CFR, eu nu am mai putut sta pe banca echipei și s-a rupt tot. Jucătorii nu mai au agresivitate, dorință și motivație. Probabil asta le transmiteam eu. E clar că dacă nu sunt eu pe bancă sunt probleme. Această cădere este explicabilă. Absența mea este cel mai mare dezavantaj. Nu pot avea contact cu echipa, nu pot ține o ședință și nu pot da indicații.

În plus, suferim și fizic. Avem o echipă bătrână și jucăm din trei în trei zile. Ne omoară drumurile și nopțile pierdute. Nu este ușor să ne recuperăm. Nu avem multe soluții și nu ne este ușor.

Noi am jucat cu o echipă foarte puternică. Cei de la Copenhaga joacă de trei ani împreună și sunt disperați să se califice. În acest moment, Copehnaga este mai bună decât era West Ham anul trecut. Copenhaga are 9 jucători titulari în echipele naționale", a spus Șumudică la DolceSport.

"Dacă cei din conducere cred că eu sunt vinovat de situația echipei, ne așezăm la masă, ne strângem mâna și plec. Fac orice pentru binele echipei. Încep să mă gândesc și să regret că nu am plecat când am avut ofertă din străinătate" Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.