Liga 1

Episod neștiut până acum, cu Reghecampf în prim plan: "I-ai dus pe jucători în club! Te omor"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 august 2016

Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua, a vorbit despre Laurențiu Reghecampf, cel pe care l-a avut elev la echipa roș-albastră, și a povestit un eveniment despre care nu s-a mai vorbit.

"De la Steaua, Reghe a plecat la Loveci, în 1999. El este un băiat dezghețat și inteligent. Trebuia să fii mereu atent cu el pentru că tot timpul îți scăpa de sub control. Avea inițiative și era într-un fel liderul celor tineri.

În acea perioadă am beneficiat de o generație tânără, care urma să participe la Campionatul European. Erau Dănciulescu, Ciocoiu, Miu, Roșu, Cătălin Munteanu, Reghe, Denis Șerban și Sabin Ilie. Erau extrem de talentați, dar și zvăpăiați. Pe Reghe l-am caracterizat ca fiind «diavolul cu chip de înger». Le ziceam asta tuturor despre el pentru că îi mobiliza pe ceilalți pentru acțiunile externe.

Îmi aduc aminte că după un 1-1 cu Rapid le-am spus să stea liniștiți pentru că urma meciul cu Dinamo, care avea echipă bună atunci. Ei seara au fost la un local, iar la meci, în primul sfert de oră, ne-a cam încins Dinamo. Și lui Reghe, care era în fața mea, i-am strigat: «Te omor, Reghe! Ce-ai făcut? I-ai dus pe ăștia în club». Noroc cu Rotariu că i-a descătușat și până la urmă am câștigat cu 5-0", a povestit Stoichiță la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.