Liga Campionilor

Manchester City remarcă doi steliști înaintea confruntării din Ligă: "Piese vitale"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2016

Site-ul oficial al lui Manchester City a făcut prezentarea Stelei după tragerea la sorți în care s-a decis ca cele două formații să se întâlnească în play-off-ul Ligii Campionilor.

Englezii au scris pe site-ul lor despre modul în care a ajuns Steaua în această fază a competiției, despre Arena Națională, dar și despre cei mai periculoși jucători ai lui Laurențiu Reghecampf.

"Mijlocașul ofensiv Nicolae Stanciu a marcat golurile care au dus-o pe Steaua în această fază. Tânărul de 23 de ani e un jucător important și pentru echipa națională a României, fiind jucătorul creativ al naționalei la EURO 2016.

Mijlocașul Jugurtha Hamroun este un foarte bun scut în fața apărării, un jucător care evoluează foarte bine la mijlocul terenului și care le permite lui Stanciu și Adrian Popa să se concentreze mai mult pentru ofensivă", scrie site-ul lui Manchester City.

Meciul tur se va juca la București pe 16 august, iar returul pe 24 august. Partidele vor fi transmise de Pro tv, Dolcesport și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește AICI prezentarea lui Manchester City

TABLOUL COMPLET AL PLAY-OFF-ULUI LIGII

STEAUA - MANCHESTER CITY
Ludogoreț  - Plzen
Celtic - Hapoel Beer'Sheva
FC Copenhaga - APOEL
Dundalk - Legia Varșovia
Dinamo Zagreb - Salzburg 
Porto - AS Roma
Ajax - FC Rostov
Young Boys - Borussia Monchengladbach
Villarreal - AS Monaco

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.