Liga 1

Hora, prezentat oficial la Konyaspor! Gorjenii nu sunt pe deplin mulțumiți de suma primită

Foto: Facebook/Konyaspor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 August 2016

Golgeterul sezonului trecut de Liga 1, Ioan Hora, a fost prezentat oficial la Konyaspor, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele echipei Pandurii Târgu Jiu a declarat că gorjenii vor încasa 550.000 de euro pentru transferul atacantului de 27 de ani, plus un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

"În cursul acestei zile am ajuns la o înțelegere pentru trecerea lui Hora în Turcia, la Konyspor. Clubul Pândurii Tg.Jiu va încasa 550.000 euro plus un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Îi mulțumesc în numele clubului Pandurii lui Horică pentru modul cum a înțeles el să poarte tricoul Pandurilor. Din primul sezon a fost golgeterul campionatului și cel mai prolific într-un singur sezon de Liga 1 al Pandurilor, a prins la un moment dat echipa națională și a pus umărul la ocupararea podiumului și participarea în UEL.

Nu este o sumă stralucită, ținând cont de performanța sa, dar a venit acum un an la cota 0, era în ultimul an de contract și reprezintă un profit important pentru club, în această perioadă dificilă. Mult succes la noua echipă!", a afirmat Narcis Răducan.

Hora a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu echipa turcă la care au mai evoluat și Ciprian Marica și Gabriel Torje, după ce în sezonul trecut al Ligii 1 a marcat de 19 ori în tricoul "pandurilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.