Liga 1

Demisie fulger în Liga 1! Un tehnician și-a anunțat plecarea după doar trei etape

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 august 2016

Dario Bonetti a anunțat că va părăsi echipa ASA Târgu Mureș la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața lui Poli Iași, scor 0-3.

"Adversarii au jucat mai bine, acesta e motivul pentru care am pierdut. Clubul știa de o săptămână că mi-am anunțat demisia. Nu credeam să trăiesc o asemenea situație. A trebuit să trăiesc această experiență, face parte din profesia noastră.

A fost o experiență bună, știam că este foarte greu, dar nu credeam că va fi atât de greu. Motivele plecării sunt private, vreau să vorbesc cu clubul și jucătorii pentru ca ei să știe de ce am plecat", a declarat tehnicianul italian la Dolce Sport.

Chiar și așa, directorul sportiv al echipei, Daniel Stanciu, speră ca Bonetti să revină asupra acestei decizii.

"Știam încă de la debutul sezonului ce urmează, în condițiile în care ai un buget limitat și în care nu ai cum să aduci jucători cu experiență. Eu știam de intențiile lui, pentru că Dario Bonetti e un nume, reprezintă foarte mult în România. 

Mi-aș dori să se răzgândească, am colaborat bine cu el în condiții foarte vitrege, dar sunt lucruri pe care ni le-am asumat împreună", a spus Daniel Stanciu la Dolce.

Dario Bonetti pleacă de la ASA după doar trei meciuri, în care echipa nu a reușit să câștige vreun punct, după ce a început campionatul și cu o penalizare de șase puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.