Liga 1

Probleme după transferul lui Chipciu » Brașovul cere procent Stelei, dar pe fir a intrat și o altă echipă: "Așteptăm banii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 august 2016

FC Brașov a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga a 2-a după ce a învins la Sfântu Gheorghe, scor 3-2, însă "stegarii" se confruntă cu alte probleme.

Paul Enache, managerul general al lui FC Brașov, a declarat că așteaptă banii de pe transferul lui Alexandru Chipciu (27 de ani) de la Steaua la Anderlecht, însă pe fir a intrat și o altă formație.

"Nu știm nimic despre televizări, nu ni s-a cerit niciun punct de vedere. Așteptăm în continuare banii de la Steaua pentru Chipciu, dar din ce am înțeles Argeșul a intervenit, prin Tănase Dima, care cere un procent de formare, deși acesta a fost plătit de clubul nostru, astfel plata este blocată, conform domnului Argăseală", a declarat Enache la Sport Total FM.

În urmă cu aproape cinci ani, Steaua l-a transferat pe Chipciu de la FC Brașov în schimbul a 1,2 milioane de euro. Pe lângă această sumă, patronul Ioan Neculaie a cerut și 25% dintr-un eventual transfer al jucătorului. Cum mijlocașul a ajuns la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, "stegarii" ar urma să primească în jur de 750.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.