Stranieri

VIDEO Zero pe linie » Echipa lui Mircea Lucescu a dezamăgit și în a doua etapă din Rusia: 0-0 cu Ufa

"Luce" va avea meci greu etapa viitoare, cu vicecampioana FK Rostov // Foto: Hepta

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday 7th of August 2016 12:00

Echipa lui Mircea Lucescu a dezamăgit, ca și-n prima etapă. Nici ieri nu s-a lipit de gol, ba putea chiar să piardă.

Mircea Lucescu le-a spus jurnaliștilor ruși că are nevoie de o lună și jumătate pentru a o aduce pe Zenit la potențial maxim. Însă după cum a arătat ieri, în deplasarea cu Ufa, se pare că-i va fi necesar mai mult decât atât.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ca și-n prima etapă, la 0-0 cu Lokomotiv Moscova, alb-albaștrii n-au reușit să înscrie, deși au întâlnit un adversar care sezonul trecut a terminat pe locul 12 (din 16). Mai mult, le-a trebuit mai bine de-o oră pentru a bifa prima ocazie adevărată. Lansat în careu, Kokorin a șutat însă exact în portarul advers.

Bară Witsel

Cu gândul mai degrabă la Juventus, care i-a făcut o ofertă, belgianul Axel Witsel l-a umplut și el de nervi pe "Luce". Mai întâi a trimis mingea-n bară, din zona punctului de la 11 metri (68), pentru ca apoi s-o dea "alături", cu capul (82).

Zenit putea să și piardă. Între cele două ocazii irosite de Witsel, Ufa a avut un gol anulat. Iar în ultimele secunde ale prelungirilor, Zaseev a șutat din careu, balonul a fost deviat de un apărător, dar portarul Lodighin s-a întins ca un arc și a scos de sub transversală.

"Terenul sintetic ne-a dezavantajat. N-am putut iuți jocul. Sunt sigur că multe echipe vor pierde puncte aici"
Mircea Lucescu, antrenor Zenit

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.