Liga 1

Ionuț Popa s-a enervat teribil și a cerut demisia președintelui CCA: "Să vină Crăciunescu! Nu accept să fiu călcat în picioare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 August 2016

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, s-a enervat teribil la finalul meciului pierdut cu Pandurii, scor 1-3, și a aruncat toată vina asupra președintelui CCA Kyros Vassaras.

Tehnicianul a cerut demisia acestuia și îl cere pe Ion Crăciunescu la șefia arbitrajului românesc. Acesta din urmă a mai ocupat în trecut această funcție.

"Eu îmi pun întrebarea de ce am mai fost invitați în prima ligă. Eu am o vârstă și nu permit așa să își bată unii joc de mine. A fost un 11 metri imaginar, nouă nu ni s-a acordat un gol. Au fost mai multe erori. În aceste condiții și o echipă de județ poate câștiga în fața uneia de Liga 1.

Eu nu-mi permit după atâția ani de fotbal să fiu bătaia de joc a unui arbitru. Un grec e președinte CCA? Să vină la Timișoara să vadă cum e. Să-l punem pe Crăciunescu președinte că a făcut ceva. Domnul grec știe cum suntem noi penalizați? Nici nu-mi place numele lui. Pandurii a primit un ajutor din partea arbitrilor", a spus Popa la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.