Jocurile Olimpice 2016

Corespondență de la Rio » Djokovici a oferit faza serii după eliminarea de la JO 2016: a plecat cu autobuzul » Del Potro, blocat în lift timp de 40 de minute

+1 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Marian Ursescu  —  Monday, 08 August 2016

Novak Djokovici, numărul 1 mondial, a pierdut la Rio în primul tur pe tabloul masculin, fiind învins după două seturi terminate la tie-break, 7-6, 7-6 de argentinianul Juan Martin del Potro.

Pentru sârb, Delpo este ca o piază rea, tot acesta învingându-l la Londra 2012 în finala mică a competiției, în meciul pentru bronz!

Susținut frenetic de tribune, populate în mare parte de conaționali, campionul de la US Open din 2009 a putut participa la Rio doar după ce și-a folosit clasamentul protejat. El a absentat o lungă bucată de timp, suferind trei operații la încheietura mâinii stângi

La final, după interviuri, Novak Djokovici a plecat în Satul Olimpic. Și nu a făcut-o cu vreo limuzină sau cu o mașină normală, ci a așteptat autobuzul cu restul sportivilor. Nole este unul dintre cei mai "vânați" sportivi din Satul Olimpic, toată lumea dorind să-și facă o poză cu liderul mondial ATP. 

Blocat în lift 40 de minute!

Juan Martin del Petro, numărul 145 mondial, a trecut printr-o experiență inedită în Satul Olimpic, înaintea jocului cu Novak Djokovici!

Argentinianul a rămas blocat în lift și a petrecut acolo nu mai puțin de 40 de minute până să fie scos. A fost salvat de către conaționalii din echipa de handbal! Del Potro nu a fost deloc speriat și a așteptat fără să intre în panică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.