Nationala

Suporterii echipei naționale se revoltă cu privire la naturalizarea jucătorilor: "Federația încearcă să-și mascheze incompetența"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 august 2016

Suporterii echipei naționale, reuniți în cadrul proiectului ”Uniți Sub Tricolor”, nu sunt de acord cu naturalizarea jucătorilor străini, așa cum și-ar dori selecționerul Christoph Daum. Aceștia au emis un comunicat prin care-și exprimă nemulțumirea.

"(...) Se vorbeşte tot mai des de jucători străini ce activează sau au activat în România, jucători ce sunt văzuţi ca fiind pasibili de naturalizare. Astfel, federaţia încearcă să-şi mascheze incompetenţa şi să evite asumarea eşecului de la Campionatul European, recurgând la naturalizări, metodă prin care aceştia aruncă întreaga vină asupra fotbaliştilor prezenţi în Franţa.

(...) Totodată, considerăm că prin aceste artificii de naturalizare a jucătorilor, federaţia maschează adevăratele probleme şi decăderea fotbalului românesc, urmărind rezultate de moment, care să creeze impresia că fotbalul românesc nu e aproape de colaps, şi că prin câteva petice artificiale s-au rezolvat problemele", se arată în comunicatul emis de suporterii naționalei.

Citește AICI întregul comunicat emis de "Uniți sub Tricolor"

Selecționerul Christoph Daum a declarat în mai multe rânduri că este pentru naturalizarea anumitor jucători. Unul dintre fotbaliștii evidențiați este Harlem Gnohere, atacantul lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.