Jocurile Olimpice 2016

Radu Voina face un "Tadici" la adresa Cristinei Neagu: "Ce caută la Jocurile Olimpice?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 august 2016

Fostul selecționer al naționalei feminine de handbal, Radu Voina, a comentat înfrângerea drastică suferită de România în fața Braziliei, scor 13-26.

"E o prestație fără comentarii. Noi vorbim să vorbim că vrem medalia de aur, dar neseriozitatea se plătește prin evoluții. Aceste două înfrângeri ne trimit departe de ce am trâmbițat noi. În decembrie (n.r. la Campionatul Mondial), toate șansele erau de partea noastră.

Ryde, după înfrângerea cu Angola a spus că îi e greu pentru că, în ultimele șase săptămâni, Neagu s-a antrenat de trei ori. Eu am crezut că nu aud bine. Ce caută la Jocurile Olimpice dacă s-a antrenat de trei ori? Revin la Neagu pentru că o lăudăm tot timpul, dar trebuie să o și criticăm când merită", a spus Radu Voina la Dolce Sport.

România păstrează șanse minime la calificarea în sferturile de finală, mai ales după ce Angola s-a impus în fața Muntenegrului (27-25). În următoarele trei meciuri, handbalistele antrenate de Tomas Ryde vor juca împotriva Muntenegrului, Spaniei și Norvegiei și au nevoie de cel puțin 5 puncte pentru a merge mai departe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.