Liga 1

EXCLUSIV UPDATE De Amorim și Boldrin urmează să semneze cel mai probabil miercuri dimineață cu Steaua! Becali i-a cerut ajutorul soției lui Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 August 2016

Gigi Becali s-a revoltat când a auzit că Boldrin și De Amorim nu acceptă banii pe care patronul Stelei îi oferă celor doi.

UPDATE 22:25

După ce Becali a anunțat în exclusivitate pentru Gazetă că cei doi jucători ai Astrei au pretenții financiare, patronul Stelei a pus mâna pe telefon și a sunat-o de urgență pe Anamaria Prodan, cea care a negociat cu Dani Coman și cei doi jucători, fiind șanse foarte mari ca mâine dimineață De Amorim și Boldrin să semenze contractele cu Steaua în condițiile pe care Becali le-a propus.

Surse din cadrul clubului Astra Giurgiu au dezvăluit pentru Gazetă că soția lui Reghecampf a luat legatura cu cei doi fotbaliști, iar aceștia au fost convinși să accepte ofertele vicecampioanei! În cazul în care în următoarele ore nu vor apărea alte probleme sunt șanse mari ca cei doi să parafeze actele în cursul zilei de miercuri.

Știrea inițială!

"Dacă acceptă ce le-am propus, e bine, semnează imediat cu Steaua. Dacă nu, iarăşi bine, la revedere, nu se face nici un transfer. Nu plătesc nici o primă de instalare. Dacă sunt calici, atunci să fie sănătoşi, nu mă păcălesc ei pe mine.

Au timp să se răzgândească şi să mă sune dacă vor să accepte condiţiile mele. Eu le propun 10.000 de euro în primul an și vor ajunge să câștige 14.000 în ultimul an de înțelegere. Ei vor 13.000 de la început plus o primă de instalare de 50.000 de euro", a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali se înțelesese cu Astra și urma să plătească în schimbul celor doi jucători suma de un milion de euro, însă fotbaliștii nu acceptă salariile oferite de patronul Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.