Liga 1

Se ia de antrenor! Un jucător dinamovist, săgeți pe Facebook după ce Andone l-a declarat pe Camora cel mai bun fundaș stânga

FOTO: Raed Krishan

Articol de Liviu Manolache  —  Wednesday 10th of August 2016 12:00

Steliano Filip i-a oferit o replică acidă lui Ioan Andone, după ce acesta a spus că Mario Camora e cel mai bun fundaș stânga din Liga 1.

Steliano Filip a început ca titular sezonul, și sub comanda lui Ioan Andone, însă internaționalul riscă să plătească pentru un comentariu acid postat după meciul cu CFR Cluj (0-0).

O declarație a antrenorului l-a enervat pe dinamovist, iar fundașul stânga riscă să aibă divergențe cu tehnicianul recunoscut pentru faptul că nu le permite jucătorilor să facă glume cu el.

  • "Dacă venea Camora la noi, Filip juca la mijloc. Camora joacă bine, e cel mai bun fundaș stânga din Liga 1", a comentat tehnicianul de 56 de ani după meciul din Gruia.
  • "Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită", a postat jucătorul după aceeași partidă pe o rețea de socializare.

Fotbalistul n-a dat alte detalii, însă referirea a fost evidentă. Filip a mai avut o reacție acidă după ce portughezul Mario Camora și-a arătat disponibilitatea de a juca pentru echipa națională a României. "E un jucător tânăr, de viitor" a fost ironic dinamovistul de 22 de ani referindu-se la lusitanul de 29 de ani.

"Eu nu sunt supărat pe Steliano, n-am avut ce să discutăm, întrucât nu e nicio supărare între noi. Eu respect toți fotbaliștii", a comentat Camora după partida de luni cu roș-albii.

Mario a fost dorit de către Ando la Dinamo în această iarnă, însă pretențiile celor de la CFR Cluj, jumătate de milion de euro, și salariul jucătorului, care câștigă 18.000 de euro pe sezon în Gruia, au clasat afacerea.

"Andone este prietenul meu, am avut momente frumoase la Cluj, am și câștigat campionatul împreună cu CFR. Am discutat în glumă înainte de meci să mă duc la Dinamo, dar eu sunt la CFR și mă simt bine. N-am de ce să plec, la Cluj sunt acasă"
Mario Camora, fundaș CFR Cluj

1campionat și o Cupă are Camora cu CFR Cluj în palmares. Steliano Filip n-a câștigat niciun trofeu cu Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.