Liga 1

GALERIE FOTO Un nou superstadion aproape de finalizare » O echipă din Liga 1 va juca din primăvară pe noua arenă

Articol de Adriana Brujan  —  Wednesday, 10 August 2016

Pandurii joacă meciurile din acest sezon la Severin, asta după ce s-a decis că stadionul de la Tîrgu Jiu va modernizat.

Stadionul din Târgu-Jiu prinde din ce în ce mai mult contur. Investiţia a fost realizată în proporţie de peste 40% Lucrările trebuie să fie gata la finalul acestui an, iar în primăvară, echipa Pandurii va juca pe noua arenă.

Stadionul va avea peste 14.000 de locuri și va beneficia și de şi de o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri.

"Lucrările de modernizare şi extindere a capacităţii stadionului municipal sunt într-un stadiu avansat. Până la această dată a fost integral realizată infrastructura, inclusiv parcajul subteran. Partea de suprastructură a fost realizată parţial la cele două tribune principale, respectiv tribuna oficială şi cea de-a doua tribună care adăposteşte spaţiile pentru oficiali şi hotelul, respectiv spaţiile administrative.

De asemenea, în zona peluzelor, structura a fost finalizată complet, în această perioadă executându-se deja montarea structurii metalice a acoperişului, gradenele. Practic, investiţia este realizată în proporţie de peste 40% şi ne-am propus ca până la sfârşitul anului întreaga structură să fie finalizată, inclusiv acoperişul, urmând ca în perioada iernii să se efectueze lucrările de arhitectură, finisajele interioare, astfel încât în primăvară stadionul să poată fi dat în folosinţă", a declarat Raul Chiriac, şeful Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.