Jocurile Olimpice 2016

GALERIE FOTO Imaginile unei seri de aur » Fotoreporterul GSP a surprins 20 de imagini emoționante după finala de la scrimă

+20 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto)  —  vineri, 12 august 2016

Echipa feminină de spadă a României a cucerit medalia de aur după ce a învins în finală reprezentativa Chinei, scor 44-38.

Aceasta este prima medalie câștigată de România la această ediție a Jocurilor Olimpice de la Rio.

Româncele au avut un meci tensionat contra chinezelor, campioane olimpice și mondiale, dar au reușit să treacă peste emoții, impunându-se categoric.

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, a surprins o serie de imagini emoționante cu bucuria și emoțiile fetelor, la festivitatea de premiere.

Citește și: Corespondență de la Rio » Loredana Dinu a fost surpriza României în finala contra Chinei: "Am trăit și am înviat, aveam flashuri de la Londra, dar acum sunt fericită!"

Citește și: Corespondență de la Rio » Reacție emoționanță a Anei Maria Popescu după primul aur olimpic: "Pe podium m-am gândit la tata. Rămăsesem datoare"

Citește și: Simona Pop a împins România în finală: "Am avut momente cînd îmi venea să zic: «Măi, fată, nu mai trage și în ultimele zece secunde, lasă-mă în plata Domnului că oricum te-am bătut»"

 

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.