Stranieri

Interviu impresionant cu Florin Andone » Cum a rămas cu picioarele pe pământ după ce a dat de succes: "Familia mea muncește pentru a putea mânca"

Foto: Cesar Quian

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 august 2016

Florin Andone s-a transferat în această vară de la Cordoba la Deportivo la Coruna, în La Liga, unde va avea un salariu mult mai bun decât la formația din eșalonul secund.

Atacantul român de 23 de ani a acordat un interviu pentru cei de la La Voz de Galicia în care a vorbit despre salariul pe care-l avea la Cordoba și despre modul în care a reușit să se mențină cu picioarele pe pământ după succesele din ultima perioadă.

"Succesul nu mi s-a urcat la cap și sper să nu se întâmple asta niciodată. Țin picioarele pe pământ. Sunt un privilegiat, familia mea muncește pentru a putea mânca și a putea trăi. Fără excese. Am câștigat destul de mulți bani la Cordoba anul trecut, iar acum la Deportivo și mai mulți. Dar nu aștept până la următorul salariu ca să încep să cheltuiesc bani. Am primit și banii de la FRF pentru EURO și nu m-am atins de ei. Jucam în La Liga și câștigam 2200 de euro pe lună.

Ceea ce nu e rau pentru un muncitor oarecare, dar pentru un salariu de La Liga al unui jucător de echipă națională, nu e mult. Sunt un norocos. Discut asta și cu coechipierii mei: suntem sănătoși, câștigăm bani, lumea ne iubește, ce putem să cerem mai mult? Nu pot să promit goluri, dar pot să promit că niciodată nu voi înceta să muncesc și să alerg!", a spus Andone pentru lavozdegalicia.es.

1 gol
a marcat Andone în tricoul lui Deportivo. Românul a înscris chiar la debut în victoria din meciul amical cu Villarreal, scor 2-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.