Liga 1

Șumudică, reacție nervoasă după transferurile lui Boldrin și De Amorim la Steaua: "Știți războiul lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 august 2016

Steaua a reușit să transfere doi dintre cei mai importanți jucători ai Astrei, Fernando Boldrin și William de Amorim. Primul a parafat deja contractul, în timp ce al doilea va semna mâine.

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, nu a fost deloc încântat de plecarea celor doi și secundul Cristi Petre a dezvăluit că acesta a avut o reacție extrem de nervoasă.

"Suntem extrem de trişti, mai ales Şumi, pentru că ştiţi lupta lui dintotdeauna cu Steaua. A fost şi este extrem de nervos, dar nu se poate opune. Asta e strategia, totul e pentru liniştea clubului.

În viaţa unei echipe există şi astfel de momente. Doar aşa putem supravieţui şi aduce linişte la echipă. Aşa a fost şi cu Budescu. L-am vândut, am asigurat liniştea şi am câştigat campionatul", a declarat secundul Cristian Petre la o conferință de presă.

"La momentul actual, Astra are nevoie de aceşti bani. Un milion de euro sunt bani importanţi. E important ca aceşti bani să ajungă acum la jucători, pentru că vor avea alt moral şi vor fi mai optimişti pentru viitor"
Cristian Petre

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.