Liga 1

Șumudică avertizează: "Cu lotul acesta nu prindem play-off-ul" » De ce l-a sunat Boldrin în miez de noapte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 august 2016

Marius Șumudică n-a vrut să comenteze prea multe despre transferurile lui Fernando Boldrin și William de Amorim la Steaua, însă trage un semnal de alarmă.

"Am pierdut doi jucători foarte importanți. Mâine voi avea 16 jucători la meci. Voi băga și juniori. Ce să fac? Ce șanse să mai am? Trebuie să ne trezim toată lumea cu picioarele pe pământ și să ne gândim că dacă nu aducem 3-4 jucători de valoare, această echipă nu va prinde nici play-off-ul.

Acum avem 13 jucători care pot pune probleme la titularizare, dar apar oricând cartonașe, accidentări. Trebuie să reușim să-i înlocuim pe De Amorim și Boldrin. Nu discut acum dacă trebuiau dați, pentru că sunt suspendat", a declarat Șumudică la Digisport.

Antrenorul Astrei a spus că a vorbit și cu Fernando Boldrin despre transferul la Steaua.

"Boldrin e un jucător pe care eu l-am inventat. Mi-a cerut părerea, m-a sunat azi-noapte să-mi mulțumească pentru tot ce am făcut pentru el. Mi-a creat insomnie, n-am mai putut să mă odihnesc. Sunt un tip sentimental și de aceea nu pot face mai multe declarații pentru că s-ar întoarce împotriva mea", a adăugat Șumudică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.