Liga 1

Sume fabuloase cheltuite pe transferuri de roș-albaștri, față de celelalte echipe » Steaua: 3.200.000€! Cât a dat restul Ligii 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2016

Gigi Becali a cheltuit în această vară peste 3 milioane de euro pe achiziţii, atât cât au plătit fiecare dintre Dinamo şi Astra, doar că în ultimele 7 veri.

De Amorim şi Boldrin au semnat ieri contractele cu Steaua. Primul pe 5 ani, al doilea pe 4! Un milion de euro e suma de transfer, care se adaugă celorlalte achitate pe Tănase, Popescu şi Achim. Este vara din ultimii 4 ani în care Becali cheltuieşte cei mai mulţi bani pe cumpărarea de fotbalişti. Cum preţul pe Tănase a fost de 1,5 milioane plus TVA, adică 1,8, totalul sumei investite de vicecampioană atinge 3,2 milioane de euro.

Nu doar că Steaua nu are concurent la acest capitol, dar principalele rivale din Liga 1, Dinamo şi Astra, au făcut acest efort financiar în ultimii 7 ani!

Cifrele incredibile pot fi văzute în ediția tipărită de azi și în cea digitală, alături de alte recorduri financiare ale roș-albaștrilor!

Alte subiecte exclusiv print:
✓INTERVIU Eroul lui Dinamo cu Voluntari clarifică "episodul Steaua" și se prezintă ca fotbalist
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.