Derby de Romania

Dinamo se pregătește pentru duelul cu Steaua » Dănciulescu a vândut azi bilete și a vorbit despre duelul cu marea rivală

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2016

Steaua și Dinamo se vor duela sâmbătă, de la ora 21:00, în derby-ul Ligii 1.

Formația alb-roșie a pus în vânzare biletele de ieri, iar astăzi, la casa de bilete a stadionului din Ștefan cel Mare, fanii au avut o surpriză. 

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv de la Dinamo, a vândut bilete pentru meciul cu Steaua, ca parte a unei campanii a clubului alb-roșu. Fost jucător la cele două rivale, Danciu-gol a vorbit despre duelul de sâmbătă.

"Probabil că emoțiile vor apărea în ziua meciului. Începem să ne pregătim de acum pentru derby-ul cu Steaua, dar nu trebuie să uităm că luni mai avem o partidă importantă pe care trebuie să o câștigăm.

Jucătorii știu că cel mai important pentru ei în acest moment este meciul de luni, dar de asemenea important este și meciul cu Steaua, nu numai pentru jucători, ci pentru toată suflarea dinamovistă", a spus Dănciulescu la DolceSport.

Prețul unui tichet în peluza rezervată dinamoviștilor este de 15 lei, acolo unde vor fi aproximativ 9.000 de suporteri.

Steaua - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.