Liga 1

OFICIAL Steaua a bifat un nou transfer » Jucătorul a semnat pe 5 ani: "Am ajuns la un club foarte mare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2016

Steaua a obținut astăzi și semnătura lui William de Amorim (24 de ani). Brazilianul a semnat pe o perioadă de 5 ani.

Alături de De Amorim la Steaua s-a transferat și Fernando Boldrin, jucător care a venit la pachet cu De Amorim de la Astra, pentru suma de un milion de euro. Parafarea contractului a fost confirmată de clubul roș-albastru.

"Am ajuns la un club foarte mare și, în acest moment, pot spune că sunt foarte fericit. Sunt sigur că în tricoul Stelei voi câștiga foarte multe trofee și, alături de noii mei colegi, voi avea șansa de a juca în cupele europene. Sper să am evoluții bune și să nu îi dezamăgesc și să le răsplătesc încrederea atât celor de la Steaua, cât și suporterilor", a declarat De Amorim pentru steauafc.com.

Dani Coman, președintele Astrei, a vorbit și el după realizarea transferului și spune că nu s-a putut opune. Mai mult, Coman declară că nu-l va lăsa pe Alibec să se transfere în această vară, deși Steaua se interesează și de serviciile acestuia.

"Nu vom ține niciodată un jucător care și-ar dori să ajungă la o echipă care îi poate oferi un salariu mai bun. Noi îi înțelegem pe jucători. Cu Șumudică nu putem vorbi decât prin cafenele și restaurante, din păcate.

Va rămâne la Astra, e antrenorul care a adus cea mai mare performanță acestei echipe. Sunt convins că vom aduce jucătorii de care avem nevoie. Alibec e un jucător bun, dar el abia a început antrenamentele. Sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Alibec nu e de vânzare în momentul de față", a declarat Dani Coman.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.