Jocurile Olimpice 2016

Corespondență din Rio » Frustrare după meci în rândul "tricolorelor": "Nu le-am simțit deloc mai puternice pe norvegience". Unde s-a făcut diferența

Foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de Marian Ursescu, Luminiţa Paul, Cristi Preda (foto)  —  luni, 15 august 2016

Camelia Hotea a ajuns în lotul echipei pentru Rio în ultimul minut. A jucat foarte puțin, pe extrema stângă fiind preferată Valentina Elisei Ardean.

"Ne-am dorit să câștigăm, am intrat în teren dornice să luptăm pentru fiecare atac și fiecare minge în apărare. Nu le-am simțit deloc mai puternice pe norvegience, doar că în momentele cheie noi am greșit, asta a făcut diferența", a spus Camelia.

Extrema de la Corona Brașov recunoaște că și miza și-a spus cuvântul: "În momentul în care s-au desprins la patru goluri, am alergat după ele și a fost destul de greu să le ajungem. Din păcate ne doare foarte mult că nu am scos nici măcar un egal".

Hotea spune că ratarea calificării nu s-a pierdut neapărat cu Angola.

"Fiecare meci pierdut a contat, dar am mai avut șansa cu Norvegia. A depins de noi și nu am reușit să scoatem un rezultat bun. Ne-am bătut ca o echipă, dar am terminat meciul triste și dezamăgite", a încheiat Hotea.

"Ar fi o mare minune să bată Angola, dar poate Dumnezeu face o minune. Sper, dar e o minimă speranță!"
Camelia Hotea

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.